Tetesing waspo - Sunyahni

18,015

Lirik lagu Tetesing waspo

Rino wengi ora kendat anggonku memuji
Ojo nganti manggih rubedo sawiji
Mugo mugo kaleksanan opo kang sinedyo
Labuh projo iku kwajibaning bongso
Mung welingku kang tumuju mring sliramu
Ojo lali paring kabar kang wigati
Tetesing waspo tondho tresno kang tanpo upomo
Ora nedyo ngurangi anteping karso
reff :
kembali ke atas..rino wengi…
Koleksi video klip (by YouTube)





Download lagu Tetesing waspo terbaik - Download Lagu - Gudang lagu Indonesia 2018 terbaik
Lihat Lebih